Doživite novu dimenziju prirodne epilacije!

Šta je šećerna pasta?

Šećerna pasta

EpilaDerm® šećerna pasta je prirodan proizvod koji se sastoji od šećera i vode. Pasta je veoma jednostavna za upotrebu, nežna za kožu, a upotrebljava se bez traka za razliku od voska. Pasta se može upotrebiti za uklanjanje dlačica sa svih delova tela i lica muškaraca i žena, uključujući i intimne zone tela.

Šećerna pasta se koristi pri normalnoj sobnoj temperaturi. Svojom hladnom teksturom  smanjuje mogućnost crvenila i podliva. Tako je u većini slučajeva, pogodna za problematičnu kožu i osetljive delove tela. Savršeno je prilagodljive teksture i ima ulogu da smanji rast dlaka uz primenu pratećih proizvoda za negu,  a sa druge strane održava kožu klijenata nežnom. Za samog estetičara – kozmetičara je čista i praktična za rad.

Dostupna je u različitim konzistencijama (tvrdoći), samim tim omogućava individualno prilagođavanje, u zavisnosti od specifičnih uslova kože, dlake i prostorije u kojoj se epilira. Šećerna pasta se nanosi na kožu u smeru suprotno od rasta dlake, lagano i bez pritiska. Veoma je komforna za klijenta i kozmetičara, a njena lagana tekstura omogućava da pasta prodre dublje u folikul, obuhvatajući dlaku i uklanjajući je sa korenom. Mogu se ukloniti i vrlo kratke dlačice! Dlaka se uklanja u smeru rasta zbog čega je pucanje svedeno na minimum.

secerna pasta
šećerna pasta

Zašto je EpilaDerm® šećerna pasta jedinstvena na svetskom tržištu?

sugaring epilacija

EpilaDerm® koncept

Uspešna primena podrazumeva plan rada koji se sastoji iz 6 koraka:

  1. Anamneza klijenata i konsultacija.
  2. Priprema kože.
  3. Šećerna pasta – uklanjanje dlačica sa korenom.
  4. EpilaDerm® enzimska nega.
  5. Nanošenje EpilaDerm® Body Care proizvoda.
  6. Dogovaranje sledećeg termina.